Renée Voltaire Lantbuljong Original 200 g

 

Recensioner

En bra buljong lyfter vilken rätt som helst genom att ge stort djup i smak, arom och variation. Ekologisk Original Lantbuljong från Renée Voltaire är en vegansk, ekologisk och glutenfri grönsaksbuljong som passar till all matlagning.

  • Grönsaksbuljong
  • Ekologisk, vegansk, glutenfri
  • Passar vegetariskt, kött och fisk
  • Strö över maten eller ha i kokvattnet

Buljong är en central del i vår matlagning. Detta koncentrat av smakämnen ger en komplexitet och djup till maten som är svårslagen. Det finns idag ett stort antal varianter av buljong att välja mellan men få som håller samma standard som Original Lantbuljong från Renée Voltaire.

Denna buljong är inte bara ekologisk utan även vegansk och glutenfri. Ekologisk Lantbuljong Original ger maten en äkta, naturlig och frisk smak. Använd buljongen i både vegetariska, kött- och fiskrätter. Buljongen kan du också använda som en krydda, strö den över maten när du steker olika rätter eller wokar. Lantbuljongen innehåller salt så krydda inte för mycket med andra kryddor. 

Det är även gott att använda buljong i vattnet när du kokar quinoa, ris eller bulgur vilket ger ytterligare en smakdimension till din mat.

Användning: En matsked motsvarar en buljongtärning. Är även gott att ha i kokvatten när du kokar quinoa och bulgur.

Ingredienser: havssalt, rismjöl, grönsaker (15% morot, lök, palsternacka), råsocker, jästextrakt, solrosolja, persilja, gurkmeja, vitlök, svartpeppar, libbsticka

Recensioner

Recensera produkt