Rouille
Rouille är en krydda med rötter i Frankrike som har använts i hundratals år för att ge maten en unik smak. Rouille är ett utmärkt val för att ta fram smak och karaktär i fisk- och skaldjursrätter, men även för att bereda kyckling och att blanda med créme fraiche till en kall sås. Rouille består av tre ingredienser - vitlök, paprika och salt. Vitlöken ger rouillen en lätt syrlighet och en fräsch smak, medan paprikan ger den en viss sötma. Saltet balanserar de andra smakerna och ger rouillen en komplett smakupplevelse. Rouille är en utmärkt krydda för att få det bästa ur fisk- och skaldjursrecept. Den kan även användas för att bereda kyckling och att blanda med créme fraiche till en kall sås.
Ingredienser
Vitlök, Paprika, Salt
Förpackningsstorlek
30g
Innehållet i din förpackning kan skilja sig från innehållsförteckningen på webben. Det som står på förpackningen gäller alltid